Honnan tudhatom meg, hogy milyen típusú szűrővizsgálatokra van szükségem?

Az üzemorvosi vizsgálat (hivatalos nevén foglalkozás-egészségügyi vizsgálat) minden munkavállaló számára kötelező, amelyről a munkáltatónak kötelessége gondoskodnia. A további vizsgálatokat illetően pedig szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére: igény esetén egy személyes vagy telefonos konzultáció során kollégánk javaslatot tesz Önnek, hogy van-e, illetve ha igen, akkor milyen további szűrővizsgálatokra, vagy lépésekre van szüksége.

Mennyi időn belül kaphatok időpontot az egyes szűrővizsgálatokra?

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető leggyorsabban és ki tudjuk szolgálni. Mind az üzemorvosi- mind a szűrővizsgálatok hatékony megszervezésének ideje függ a választott vizsgálat típusától, az Önök létszámától és az Önök számára megfelelő helyszíntől is. Budapesten belül például a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat akár 2-3 munkanapon belül is lebonyolítható (több résztvevő esetén is), de a szűrővizsgálati csomagjainkat megrendelő ügyfeleink is várólista nélkül kerülnek kiszolgálásra, itt azonban az is szempont, hogy a szűrővizsgálatok egy adott napon, folyamatosan, üres járatok nélkül tudjanak lezajlani.

Hogyan egyenlíthetem ki az üzemorvosi és a szűrővizsgálati összeget?

Szerződéssel nem rendelkező partnereink részére előzetesen díjbekérőt állítunk ki, melynek kiegyenlítése után – ez történhet átutalással, vagy központi irodánkban készpénzzel – tudjuk a vizsgálati időpontot véglegesíteni. A szerződéses ügyfeleinknek lehetősége van utólagos díjrendezésre, ugyancsak átutalással, vagy készpénzzel.

Szükséges szerződést kötnünk?

Természetesen nem kötelező, de javasoljuk, mert 1 vagy 2 évre megkötött szerződés esetén kedvezményes árakat tudunk biztosítani, illetve ez esetben van lehetőség utólagos fizetésre is.

A menedzserszűrést csak vezető beosztásban dolgozóknak ajánlják?

A menedzserszűrés csak elnevezésében vonatkozik vezető beosztásban dolgozókra, a szűrővizsgálatok ajánlottak minden egészségtudatos személynek.

Kérhetek-e egyedi árajánlatot, ha nem pontosan azokra a szűrővizsgálatokra van szükségem, mint amiket az egyes előre meghatározott csomagok tartalmaznak?

Igen, van lehetőség úgynevezett „Joker” csomag összeállítására is, ez esetben az Önök által meghatározott szűrővizsgálatokból állítjuk össze a csomagot.

Az általunk összeállított szűrővizsgálati csomagjaink statisztikai adatok figyelembevételével és kérdőíves felméréssel kerültek kialakításra, amitől természetesen el lehet térni. Szakembereink is készséggel állnak rendelkezésére, hogy az Önnek leginkább megfelelő szűrővizsgálati csomagot összeállíthassa.

Egyedi szűrővizsgálati csomag igényét kérjük, hogy az „Ajánlatkérés” menüpontban, vagy az info@ameamed.com e-mail címen jelezze, ezt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Milyen nyelven kapom meg a szűrővizsgálati jelentést?

A szűrővizsgálati jelentés alapvetően magyar nyelven készül, de igény esetén, külön térítés ellenében természetesen lehetőség van angol nyelvű jelentés kézhezvételére is.

Hol zajlanak majd a vizsgálatok?

Foglalkozás-egészségügyi vizsgálataink Budapesten és országszerte több városban is elérhetőek, melyről bővebben a térképen tájékozódhat.
A szűrővizsgálatokat Budapest V. kerületében, a Hercegprímás utca 14-16. alatt végezzük.
A mozgásszervi vizsgálatok Budapest, XIV. kerület Pillangó utca 12. alatt történik.
(ortopédia, reumatológia, traumatológia, kézsebészet), ezek lebonyolítása a
Fogászati szakrendelőnk Budapesten az V. kerület, Bécsi utca 5. szám alatt található.

Kik vehetnek részt a vizsgálatokon, szűréseken? Kik igényelhetnek AMEA MED csomagokat?

Kis-, közép- és nagyvállalatok, magánszemélyek és családok is, 18 éves kor felett.

Mekkora vállalatok számára tudják biztosítani a szükséges foglalkozás-egészségügyi vizsgálatot?

A kisebb, mindössze néhány munkavállalóval rendelkező ügyfelektől kezdve a több száz fős vállalatokig vállaljuk munkavállalóik ellátását.

Külföldről érkezett, magyarul nem beszélő kollégáinkat is el tudják látni?

Előzetes megbeszélés szükséges hozzá, de természetesen megoldható.

Nem találtam meg a kérdésemre a választ. Mit tegyek?

További információért munkaidőben hívja +36 1 720 9246-os központi telefonszámunkat!
Kérdését felteheti a kapcsolat menüpontban található kapcsolatfelvétel alól, vagy e-mailen!