Bőrgyógyászati szűrővizsgálat

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni a +36 1 720 9246-os telefonszámon,  e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Bőrgyógyászati szűrővizsgálat ára

15.800.- Ft

A vizsgálatok helyszíne

1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.
Térképen

Bőrgyógyászati szűrővizsgálatunk során a kórtörténet felvételét követően (anamnézis) feltérképezzük a bőrfelületén kialakult anyajegyeket, az allergiára utaló elváltozásokat, a gyulladásokat, az esetleges fertőzéseket és az egyéb elváltozásokat.

Bőrgyógyászatról bővebben

Bőrünk a legnagyobb szervünk, így állapota sokat elárul szervezetünk egészségügyi állapotáról. Bőrgyógyászati szűrésünk során szakorvosunk megállapítja az Ön bőrtípusát és kategóriába sorolja aszerint, hogy zsíros, száraz, normál vagy érzékeny.
Megvizsgáljuk az anyajegyeket, hogy színükben, formájukban és méretükben mutatnak-e a normálistól való eltérést.
Alapos szűrővizsgálatok során a bőrgyógyászatai vizsgálat alapvető vizsgálati eleme kell, hogy legyen szervezetünk teljes feltérképezésben.
Szintén megvizsgáljuk, hogy vannak-e a bőrön allergiára utaló elváltozások, gyulladás, kiütések, vagy hámló foltok. A szokásos éves üzemorvosi vizsgálat sajnos erre nem terjed ki.
A bőrvizsgálat során ugyancsak megállapíthatók bizonyos fertőzések, mint például az orbánc vagy a bőrgomba. Vizsgálatunk után orvosunk ellátja a bőre állapotának megfelelő bőrápolási tanácsokkal és felhívja a figyelmet  az esetlegesen javasolt kezelésekre is. Számos stressz helyzet okozhat a bőrfelületen elváltozásokat, ezért is érdemes a szűrővizsgálatokon kérni a bőrgyógyászati vizsgálatokat.

Az AMEA Premium szűrővizsgálati csomag része, de egyedi ajánlatban is választható.

Jelentkezés szűrővizsgálatra

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok