Fogorvosi szűrővizsgálat és fogkőeltávolítás

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni lehet:
-Telefonon munkanapokon 8.00-9.30 között a +36 1 708 2052-es telefonszámon
-E-mailen az info@ameamed.com címen, vagy
-Az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével.

Fogorvosi szűrővizsgálat és fogkőeltávolítás ára

15.000.-Ft

A vizsgálat helyszíne

1052 Budapest, Bécsi utca 5.
Térképen

Jelentkezés szűrővizsgálatra

Fogaink állapotfelmérése és a kezelési terv elkészítése mellett a vizsgálat tartalmaz egy fogkőleszedést is pácienseink részére.

Fogorvosi szűrővizsgálat

Fogaink egészsége nem csak esztétikai szempontból fontos, de kihat étkezésünkre és szervezetünk egészségére is. A mindennapi életben is okozhat problémát, így érdemes időszakonként megnézeti szakemberrel. Az éves üzemorvosi vizsgálat során nem került a fogászati szűrés a kötelező vizsgálatok közé.
Szűrésünk során megvizsgáljuk a száj, az íny és a fogak általános állapotát megtekintés útján. Megvizsgáljuk, hogy van-e jelen fogkő, szuvasodás, sérült, vagy hiányzó fogak, illetve szintén megállapítható a fogszabályozás szükségessége. Egy panorámaröntgen készítése után orvosunk képet kap a foggyökerek állapotáról, és megállapítja, amennyiben valahol gyökérkezelés, foghúzás szükséges. A csontállomány függvényében orvosunk javaslatot tesz az esetlegesen hiányzó fogak pótlására. A diagnózis alapján készítünk Önnek egy ideális  kezelési tervet, melyen felvázoljuk a szükséges fogászati kezeléseket. A menedzserszűrés mellé ajánlott a fogászati szűrés is.

Külön választható szűrővizsgálat, nem része az AMEA szűrővizsgálati csomagoknak.

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok