Hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni a +36 1 720 9246-os telefonszámon,  e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Hasi- és kismedencei ultrahang ára

16.600.-Ft

A vizsgálat helyszíne

1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.
Térképen

Jelentkezés szűrővizsgálatra

Hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat

A szűrővizsgálat elvégzése javasolt a kialakuló megbetegedések megelőzése mellett ha a páciens ismeretlen eredetű hasi panaszokat, tompa, erős, hosszú idejű hasi fájdalmat, deréktáji fájdalmat, véres vizelet és székletproblémákat, puffadásos teltségérzetet, borda alatti görcsös fájdalmat valamint vizelési vagy menstruációs problémákat tapasztal.

A hasi ultrahang szűrővizsgálat a rekeszizom és a szeméremcsont között elhelyezkedő szerveink – úgymint a máj, epehólyag és epevezetékek, bélrendszer, vesék és mellékvesék, hasnyálmirigy, hasi nyirokcsomók és verőerek, lép – állapotáról ad képet az orvos és a páciens számára. A vizsgálat némi előkészületet igényel, ugyanis azt éhgyomorra kell elvégezni, ezért mintegy 4 órával a vizsgálat előtt, kérjük ne étkezzen. Ezzel ellentétben a húgyhólyagot nem szabad kiüríteni, a vizsgálat előtt mintegy fél liter szénsavmentes folyadék elfogyasztása javasolt.

A kismedence ultrahangos szűrővizsgálata az itt elhelyezkedő szerveket és nemi szerveket (húgyhólyag, prosztata, petefészkek, méh) diagnosztizálja. Ezen szűrővizsgálatok segítségével kimutatható az epe- és a vese kövessége, a hasi szervek gyulladásos megbetegedései, a ciszták, a tályogok és a daganatos megbetegedések is.

Az AMEA Gold, AMEA Platinum és AMEA Premium szűrővizsgálati csomagok része, de egyedi ajánlatban is választható.

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok