Komplex szemészeti vizsgálat

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni a +36 1 720 9246-os telefonszámon,  e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Komplex szemészeti vizsgálat ára

13.600.-Ft

A vizsgálat helyszíne

1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.
Térképen

Jelentkezés szűrővizsgálatra

Komplex szemészeti vizsgálat

Szemünk a látásért felelős érzékszervünk, ami nagyfokú használatnak van kitéve minden egyes napon. Az életkor előrehaladtával az egyes szembetegségek kialakulásának esélye nő, foglalkozástól függetlenül. Érzékszervünk használatánál negyven év felett például a glaukóma (közismert nevén: zöldhályog) kialakulásának esélye fokozott, az ötven év felettieknél pedig a sárgafolt betegsége alakulhat ki. A szűrővizsgálat során nagy eséllyel lehet kiszűrni az elváltozást. A zöldhályog kialakulása esetében az elváltozás általában fájdalommentes, észrevehetetlen, azonban a szemorvos könnyedén fel tudja ismerni azt.

A zöldhályog kezeletlenül akár a látás elvesztéséhez is vezethet, ezért is fontos, hogy időben felismerjék. Komoly problémát okozhat a cukorbetegség okozta retinakárosodás is, amely szintén fájdalommentesen zajlik le a szervezetben, a legtöbb páciens pedig emiatt csak későn veszi észre, hogy baj van. Ezért ajánlják az orvosok a cukorbetegeknek, hogy évente legalább egyszer vegyenek részt általános vagy csak szemészeti szűrővizsgálaton. A szűrővizsgálatok során az is kiderül, hogy kap-e elég folyadékot szervezetünk. A szem, azaz az „éles” látás érdekében teljes körű szűrővizsgálatokat is végzünk, a legmodernebb gépek segítségével!

Az AMEA Gold, AMEA Platinum és AMEA Premium szűrővizsgálati csomagok része, de egyedi ajánlatban is választható.

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok