Pajzsmirigy hormon panel vizsgálat

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni a +36 1 720 9246-os telefonszámon,  e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Pajzsmirigy hormon panel vizsgálat

6.100.-Ft (D típusú laborvizsgálat megrendelése esetén benne van az árban.)

A vizsgálat helyszíne

1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.
Térképen

Ezzel a vérvételes szűrővizsgálattal képet kapunk egyrészt a pajzsmirigyet stimuláló, az agyalapi mirigy által termelt TSH hormon szintjéről, másrészt magáról a pajzsmirigy hormontermeléséről (T3, T4), amelyek fontos anyagcsere funkciókat befolyásolnak és látnak el.

Jelentkezés szűrővizsgálatra

Pajzsmirigy hormonpanel vizsgálat

Pajzsmirigy hormonvizsgálat (TSH, szabad T3, szabad T4) egy vérvételi vizsgálat, mely során a pajzsmirigy működésére következtethetünk.

A pajzsmirigy hormonok anyagcserénk legfőbb szabályozó hormonjai. Az eredményből következtethetünk a pajzsmirigy működés zavarára, csökkent, vagy fokozott működésére.

Csökkent pajzsmirigy működés esetén testsúly növekedése, fáradékonyság, levertség, hajhullás, széklethabitus változás, száraz bőr jelentkezik.

Pajzsmirigy túlműködés esetén kifejezett izgatottság, fogyás, gyakori szívdobogásérzés, hasmenés, kifejezettebb izzadás jelentkezik. Ezen tünetek felvetik a pajzsmirigy működés zavarát, mely már egy vérvételi eredményből is igazolható, vagy kizárható.

A pajzsmirigy laboratóriumi hormonvizsgálat egyszerű szűrővizsgálat.

Az AMEA Premium szűrővizsgálati csomag része, de egyedi ajánlatban is választható.

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok