Székletvizsgálat

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni a +36 1 720 9246-os telefonszámon,  e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Székletvizsgálat ára

5.800.-Ft

A vizsgálat helyszíne

1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.
Térképen

Jelentkezés szűrővizsgálatra

Székletvizsgálat

A székletvizsgálat a minta leadása után tulajdonképpen laboratóriumban zajlik, az emésztőrendszer egészséges működésének szűrővizsgálata. A laboratóriumi tenyésztés segítségével megállapítható, hogy a bélflóra összetétele megfelelő-e, illetve kórokozók, azaz vírusok, baktériumok, gombák és paraziták jelenlétét térképezik fel a mintában, ezáltal az emberi szervezetben. A széklet vérvizsgálatával pedig kiszűrhetőek bélrendszerünk gyulladásos megbetegedései is (végbélgyulladás, aranyér), függetlenül attól, hogy a székletben található vér, vagy nem.

A szűrővizsgálat elvégzése akkor ajánlott, ha az emésztőrendszer rendellenes működésének jelei tapasztalhatóak, mint például a problémás székletürítés, a véres széklet, a puffadás, vagy a hányás, de ez általános esetben rendszerint orvosi (háziorvos, szakorvos) ajánlásra történik, de az üzemorvosi vizsgálat során is kérheti az orvos. Azonban a székletvizsgálat az említettektől kiterjedtebb, ugyanis általa a daganatos megbetegedések egyes fajtái is kiszűrhetőek, ezért 40-45 éves kor felett a szűrővizsgálat évenkénti elvégzése javasolt.

Az AMEA Silver, AMEA Gold, AMEA Platinum és AMEA Premium szűrővizsgálati csomagok része, de egyedi ajánlatban is választható.

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok