Mellkas röntgen

A vizsgálatra bejelentkezni és érdeklődni a +36 1 720 9246-os telefonszámon,  e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Mellkas röntgen ára

10.300.-Ft

A vizsgálat helyszíne

1051 Budapest, Hercegprímás utca 14-16.
Térképen

A mindössze tíz perc alatt elvégezhető, minimális sugárdózissal járó mellkas röntgen vizsgálat során képet kapunk a tüdő, a légutak, a szív , a mellkasi érhálózat, a gerinc és a csontok állapotáról. Célja elsősorban a TBC és a tüdőrák kiszűrése, de segítségével felismerhető a tüdőgyulladás és a tüdőtágulat is.

Jelentkezés szűrővizsgálatra

Mellkas röntgen

Amennyiben köhögés, nehézlégzés, mellkasi fájdalom, vérköpés tüneteit tapasztalja, mindenképpen javasolt a szűrővizsgálat elvégzése, de rendszeres dohányosok körében mindenképp ajánlott éves rendszerességgel alávetni magunkat a szűrővizsgálatnak.

mellkas röntgen egy rövid idő alatt elvégezhető, előkészületet nem igénylő szűrővizsgálat. A röntgengép alacsony dózisú sugarai áthatolnak a testen és árnyék formájában képet vetítenek a mellkasi szerveinkről, úgymint a két tüdőről, a szívről, a rekeszizomról és a tüdőartériákról, illetve a rajtuk található elváltozásokról, de a felvételen világos árnyékkal láthatóak a bordák és a gerincoszlop csontszövetei is. A mellkas röntgen szűrővizsgálat segítségével kimutatható a tuberkulózis (TBC), a tüdő daganatos elváltozásai, a tüdőgyulladás, a tüdőtágulat, a légmell, mint a mellkasi szervek legjelentősebb megbetegedései.
Amennyiben  köhögés, nehézlégzés, mellkasi fájdalom, vérköpés tüneteit tapasztalja, mindenképpen javasolt a szűrővizsgálat elvégzése, de rendszeres dohányosok körében mindenképp ajánlott éves rendszerességgel alávetni magunkat a szűrővizsgálatnak.

Az AMEA GoldAMEA Platinum és AMEA Premium szűrővizsgálati csomagok része, de egyedi ajánlatban is választható.

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok