Orvosi konzultáció

Az emberek nagy többsége egyre tudatosabban él, egyre tudatosabban foglalkozik az egészségével is. Így egyre nagyobb jelentősége van a megelőzésnek is, amit tervezett szűrővizsgálatokkal nagyon hatékonnyá lehet tenni. A szűrővizsgálatok során kiderülhet olyan dolog is, ami még csak kezdeti szakaszban van és nincs fizikai jele, de már sajnos kialakulóban van. Az egészségtudatos életmód gyakran nem elegendő ahhoz, hogy biztosra menjünk az egészségünkkel kapcsolatban, ezért érdemes néha szűrővizsgálatokat végezni kortól és nemtől függetlenül.

Milyen vizsgálatok kellenek?

Ha nem tudja, milyen vizsgálatokra van szüksége, akkor kérjen tőlünk időpontot és mi segítünk eligazodni a lehetőségek között. A szűrővizsgálatok többfélék lehetnek, attól függően, ki milyen munkát végez, ki és hol tölti az ideje nagyrészt. Nem mindenkinél ugyanazokat a vizsgálatokat kell elvégezni, hiszen testi és fizikai adottságunk is nagyon eltérő lehet az aktuális életkorunkban és élethelyzetünkben.
Ha szeretné rendszeresen – évente legalább egy alkalommal – ellenőrizni egészségi állapotát akkor érdemes tudni, mikor és mit kell nézni, milyen szűrővizsgálatok lehetnek szükségesek. Ehhez megfelelő vizsgálatokat kell elvégezni.

Lelet kiértékelése

Ha már a kezében van a lelet, akkor érdemes ismét konzultálni az orvosainkkal akik „magyarról magyarra” lefordítják a szűrővizsgálatok után kapott mérési eredményeket. A szakorvosi értékelésben gyakran csak az eredmények vannak feltüntetve, de mi kérés esetén segítünk a szűrővizsgálatok eredményeit megérteni. Forduljon hozzánk bizalommal.

Jelentkezés konzultációra

© Copyright - Orvosi szűrővizsgálatok