Hólyaghurut (Közismert nevén: felfázás)

Rendkívül kellemetlen betegség, ami főként a nőket érinti, sokszor és könnyen visszatér, nehezen kezelhető, betegek félve beszélnek róla és sajnos nagyon sok tévhit él ezzel kapcsolatban. Mindig aktuális téma ez, de így a hideg és nyirkos idő megérkeztével különösen fontos beszélni róla.

Sok mindent tehetünk megelőzésképpen, mint például: réteges öltözködés, megfelelő folyadékbevitel, c-vitamin és tőzegáfonya szedése, megfelelő higiénia szabályok betartása, hüvely- és bélflóra rendben tartása, érdemes rendszeres orvosi vizsgálatokon és komplex egészségügyi szűréseken részt venni, mint az AMEA MED szűrővizsgálatok.

Ha a leggondosabb igyekezetünk ellenére is utolért bennünket valamilyen húgyúti fertőzés, azaz felfázás, akkor érdemes mielőbb felkeresni egy Urológus szakembert és az ő irányításával célzott szűréseken részt venni. Nagyon fontos, hogy idejében elkezdjük kezelni hólyaghurutunkat, hogy nehogy tovább terjedjen és esetleg vesemedence gyulladást okozzon. Különösen ajánljuk az AMEA MED Urológiai – és Vizeletvizsgálat szolgáltatásait, illetve Hasi és Kismedencei Ultrahang vizsgálatainkat.

Visszatérő hólyaghurut, húgyúti fertőzés (felfázás) esetén érdemes Nőgyógyászunkkal is felvenni a kapcsolatot, AMEA MED Nőgyógyászat.

Jó Egészséget kíván,

az AMEA MED csapata

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük